Чебуреки з мясом + найвдаліші рецепти хрусткого тіста на чебуреки

Добрий день дорогі читачі!

Готові разом зі мною розібрати апетитну тему? Будемо говорити сьогодні про смачних чебуреках з м’ясом. Досить популярна випічка, і, напевно, Ви не тільки чули про неї, але вже встигли випробувати. Тоді не буду зупинятися і описувати, що це таке і як це виглядає. А плавно перейду безпосередньо до самих інгредієнтів, що входять до складу цього виробу.

Ну, по-перше, борошно це один з найбільш важливих продуктів, так сказати основа. А ось чим ми будемо розводити цей сипкий інгредієнт, ось тут вже цікаво. В якості рідкої основи будемо використовувати молочні продукти: молоко і кефір. Це напевно класика і цим Вас не здивуєш, а ось чи пробував хтось додати в тісто пиво чи горілку? Ні! Так саме час випробувати, на смак це практично не вплине. Але от структура в’язкої маси значно змінитися. Тому спускаємося нижче за статтею і знайомимося з новими методами приготування чебуреків з м’ясом.

Хочеться нагадати, що буквально днями ми вже готували випічку з м’ясом. Тільки в якості основи ми використовували дріжджове тісто це я про біляші. До речі решті метод приготування даного виробу практично не відрізняється від сьогоднішньої теми. Тому сміливо заглядайте в гості в попередню замітку. Там теж дано не мало рекомендацій…

Чебуреки з м’ясом + дуже вдале хрусткое тісто на сковороді

Хто любить чебуреки? Якщо це ти, тоді тобі терміново до нас. Будемо готувати з Вами очманілу випічку на хрустком тесті. Запевняю буде дуже смачно. Головне слідувати всім рекомендаціям, і все обов’язково вийде. Потрібно запастися необхідною кількістю інгредієнтів і можна сміливо приступити до справи.

Нам буде потрібно:

  • Яйце куряче — 1 шт.
  • Сіль — 1 ч. ложка
  • Цукровий пісок — 1 ч. ложка
  • Масло рослинне — 30 мл
  • Горілка — 30 мл
  • Вода — 350 мл
  • Борошно — 650 гр.
  • Фарш м’ясний — 800 гр.
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Сіль, перець мелений — за смаком
  • Рослинне масло — для смаження

Приготування:

1. Ну, що хлопці саме час приступити до вивчення самого важливого процесу. З Вами будемо готувати хрустке тісто на чебуреки. Для даної маніпуляції відразу ж приготуйте чашу глибше. Розбийте в неї необхідну кількість яєць і слідом всипте сипучі інгредієнти: сіль та цукровий пісок.

Всю цю яєчну суміш ретельно перемішайте. Слідом влийте рослинне масло, воду та горілку. І знову перемішайте масу.

2. Борошно це наступний інгредієнт який ми будемо використовувати. Але перш просеем її через сито з дрібними отворами. Дану маніпуляцію можна зробити ні один раз. Таким чином продукт насититься киснем, в результаті чого випічка виходить набагато краще.

Всипаємо сіяну борошно невеликими порціями. Періодично помішуючи всю масу за допомогою столової ложки. Як тільки ложкою стане заважати складно, тягучу масу викладіть на стіл і продовжите заміс.

Заміс варто продовжувати до моменту, поки ми не доб’ємося потрібного результату. Маса повинна вийти однорідною, без грудочок. Готове тісто приберіть в поліетиленовий мішечок. І тримайте його поки в холодильнику. А ми приступимо до приготування начинки.

3. Заправка м’ясного фаршу. Насамперед нам потрібно заготовити м’ясо. Гарненько промийте його, наріжте на шматки меншого розміру і пропустіть через м’ясорубку. В даному випадку насадку для пропускання бажано використовувати з невеликим роз’ємом. Щоб уникнути потрапляння кісточок і жив.

До речі ось з видом м’ясо бажано визначитися заздалегідь. Можна використовувати абсолютно будь-які сорти: яловичини, курки та свинини.

Тепер у подрібнене м’ясо необхідно додати цибулю. Перш зачистимо овоч від лушпиння, промиємо. Шаткувати будемо досить дрібно, або пропустимо через м’ясорубку.

Додамо сіль і перець за смаком. Гарненько перемішати всю масу до однорідного стану.

4. Тепер, коли у нас все заготовлено приступаємо безпосередньо до ліплення виробів. Перш вийміть тісто з холодильної камери, витримайте його на столі протягом 10-15 хвилин. Тепер масу розкачати в джгут і розділіть на шматочки.

Тепер кожен отриманий шматочок розкачати в досить тонкий коржик. Викладіть на одну з сторін заправлену начинку. Розподіліть її по всій поверхні цієї сторони, за допомогою ложки.

Тепер зігніть другий край тесту, таким чином накривши фарш. Защипывайте виріб по краях, після пройдіться абразивної формою, зробивши краю більш рівними і рефленными.

Аналогічно поступаємо з усіма коржами, до звісно результату.

5. Переходимо до смаження наших виробів. У сковороду вливаємо достатню кількість рослинного масла. Розігріваємо його при середньому вогні. Готовність масла можна визначити по тесту, опустивши в нього невеликий шматочок маси. Якщо воно почне шипіти і підніматися вище, то можна приступати до обсмажуванню.

Викладати вироби в сковороду слід дотримуючись відстань. Щоб під час перевертання чебуреків не виникало труднощів. Даний процес дуже непростий, в цей момент головне не обпектися.

Дивіться також:  Чак-чак в домашніх умовах — як приготувати чак-чак з медом по-татарськи

Зверніть увагу: якщо готовність чебуреків настає досить швидко, то слід зменшити газ на більш мінімальний.

Смажити чебуреки слід з двох сторін до золотистої скоринки. Викладати готові вироби будемо на тарілку, заздалегідь поклавши на неї паперові серветки. Таким чином надлишки жиру будуть стікати і вбиратися в серветку.

Саме час подати випічку до столу. До речі таке блюдо подається, як в гарячому, так і в холодному вигляді. Врахуйте, що у другому варіанті фарш повинен бути не жирним, тільки в цьому випадку допускається подача.

Як приготувати домашні чебуреки на кефірі

Приступаємо до наступного рецептом. Приготуємо з Вами чудове тісто на кефірі. Після займемося безпосередньо виготовленням самих чебуреків. Хочеться сказати, що в даному варіанті тесту немає якихось особливих складнощів. Все досить простий, весь заміс буде супроводжуватися самим простим процесом. Так, що якщо у Вашому холодильнику залежалась пачка цього молочного продукту, то бігом за нею. Будемо приступати до виготовлення хрусткої випічки…

Нам буде потрібно:

Тісто:

  • Яйце куряче — 1 шт.
  • Кефір — 1 склянка
  • Масло вершкове — 50 гр.
  • Борошно — 3 склянки
  • Сіль

Начинка:

  • Фарш м’ясний — 700 гр.
  • Цибуля — 2 шт.
  • Зелена цибуля — 20-30 гр.
  • Сіль, мелений перець, спеції — за смаком

Приготування:

1. Приготування тіста. Підготуйте глибоку чашу і просійте в неї всю норму борошно. Сюди ж додайте сіль, топлене вершкове масло. Ретельно перемішайте всю масу.

Слідом вливаємо склянку кефіру. Врахуйте, що молочний продукт слід витримати трохи при кімнатній температурі. Щоб в результаті використання воно не було холодним.

Ось тепер можна сміливо приступити до замісу тіста. Перш перемішайте масу столовою ложкою. Після викладіть її на стіл і продовжите заміс. У разі необхідності можна підсипати муку.

Не варто повністю довіряти розкладки, справа в тому, що якість борошна може бути абсолютно різним. І яку використовуєте Ви я знати не можу. Тому в разі чого не бійтеся підсипати ще.

Тепер коли тісто готове накрийте його тканинною серветкою, або приберіть в мішечок. І сміливо приступаємо до приготування начинки.

2. Для приготування начинки нам потрібно м’ясний фарш це буде основа. Якщо у Вас поки тільки шматок м’яса і не заготовлений фарш, то можете братися до його прокручування.

Цибуля ми будемо використовувати не тільки ріпчаста, але і зелений. Зачистите його від лушпиння і шкірки, а після промийте. Різати цей злий овоч буде дрібної крихтою. Тут же закладаємо його до підготовленого м’яса. Начинку залишилося посолити і поперчити за смаком.

Додамо трохи води, щоб при надкусывании м’ясо було досить соковитим. Можна додати ще якихось спецій, але тут вже за бажанням.

3. Тепер з готового тіста сформуем ковбаску. Після розділимо її на 16 рівних частин. Кожен шматочок розкотимо в тонкий коржик.

Ось тепер можна укладати начинку. Розподіляємо м’ясний фарш близько 1,5-2 ст. ложки на половину коржа. Потім накриваємо другою частиною тіста і защипаем краю.

4. У сковороду влийте достатню кількість рослинної олії, поставте на середній вогонь. Витримайте трохи часу, щоб масло не встигло нагрітися і приступайте до обсмажуванню чебуреків. Смажити вироби будемо з двох сторін до золотистої скоринки.

Готові чебуреки з м’ясом можна сміливо подавати до столу. Попередньо наливши собі гаряченького чаю, і можна приступати до трапези.

Чебуреки з м’ясом з заварного тіста на молоці

Хлопці пропоную розглянути досить цікавий спосіб приготування. Всі використовувані інгредієнти в складі ми будемо не просто замішувати в чаші. А перш поставимо каструлю на вогонь і почнемо готувати тісто. Так сказати методом заварювання, весь процес буде покроково розписаний. Думаю на цьому етапі питань точно не виникне.

Нам буде потрібно:

  • Фарш яловичий — 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Сіль, перець чорний мелений — за смаком

Для тіста:

  • Молоко — 1 стакан
  • Яйце куряче — 1 шт.
  • Олія соняшникова 50 мл
  • Борошно — 400 гр.

Приготування:

1. Давайте почнемо з основи і заваримо з Вами тісто. Для цього нам буде потрібно досить глибока каструля з товстим дном. Ставимо її на повільний вогонь. Слідом вливаємо склянку молока, і рослинне масло. Всипаємо необхідну кількість солі і борошна. Борошно будемо всипають невеликими порціями, постійно помішуючи масу.

Тепер зніміть суміш з вогню і продовжуйте заважати, трохи збільште швидкість при помішуванні.

Врахуйте, що тісто під час нагрівання не має пригоріти. Якщо це все-таки сталося, то не намагайтеся використовувати його в подальшому приготуванні. Інакше результат Вас просто не обрадує.

Продовжуємо заміс, додаємо одне яйце і знову перемішуємо всю масу. Тісто має вийти досить густим. Але, щоб продовжити заміс в’язку масу викладіть на стіл, посипте борошном і продовжуйте місити.

Дивіться також:  Хачапурі по-аджарськи - 5 справжніх грузинських рецептів

Тісто накриваємо і ставимо в холодильну камеру. Самі приступаємо до приготування начинки.

2. Робити начинку ми почнемо з зачистки лука. Овоч очистимо від лушпиння і наріжемо дрібної крихтою.

Різаний лук додамо до пропущеного через м’ясорубку м’яса. Заправимо всю масу сіллю і перцем. Все ретельно перемішати. У разі якщо фарш вийшов дуже сухим, можна додати трохи води. Головне у цій справі-не перестаратися.

3. Ось тепер вийміть тісто з холодильника. Дайте йому трохи відлежатися, після приступайте до ліплення. Спочатку в’язку масу розділіть на шматочки. Потім розкачайте їх на тонкі коржі. Викладіть начинку на одну з сторін коржі, розрівняйте її по цій половині. Після накрийте другою частиною і защипайте, або ж пройдіться по колу виделкою. Злегка натискаючи на тісто.

Смажити чебуреки будемо класичним способом, в достатній кількості олії, при середньому вогні. Пам’ятайте перш масло необхідно розігріти. Викладати готові вироби краще на паперову серветку, таким чином ми позбавимося від зайвого жиру.

Самий вдалий рецепт приготування чебуреків з курячим фаршем

Більшість хазяєчок, можливо це навіть Ви вже почувши слово чебуреки розуміють, що потрібен яловичий фарш. Хочеться трошки Вас переконати, це зовсім не так. Взагалі для приготування начинки можна використовувати абсолютно будь-який вид м’яса, можливо навіть змішаний. Курка не стала винятком, саме з цим видом м’яса ми зараз і займемося. Вироби приготовані за цим рецептом виходять дуже ніжними.

Нам буде потрібно:

  • Гарячої води — 250-300 мл
  • Масло рослинне — 2 ст. ложки
  • Сіль — 1 ч. ложка

Для начинки:

  • Фарш курячий — 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Паприка червона мелена — на смак
  • Сіль — за смаком

Приготування:

1. Приготуємо тісто. У досить глибоку чашу вливаємо гарячу воду. Слідом додаємо сіль і вливаємо олію, все перемішуємо. Додаємо просіяне борошно, або ж безпосередньо просіваємо її прямо над чашею з водою.

Кількість борошна можна визначити на око. Сипати слід невеликими порціями, так сказати не перестаратися. Заміс можна продовжити на столі. Тісто повинне вийти однорідної консистенції, досить щільної структури.

Тепер приберіть його в бік, накривши поверх тканинним рушником. Приступаємо до наступного етапу.

2. Будемо готувати з Вами начинку з курячого фаршу. Нам підійдуть абсолютно будь-які частини курки, але без кістки. Врахуйте, що якщо використовувати тільки грудку, то начинка вийде досить сухий. Тому бажано використовувати або стегнову частину, або ж магазинний варіант.

У прокручене м’ясо додайте подрібнену цибулю. Заправте спеціями меленою паприкою, сіллю і перцем за необхідності. Все добре перемішайте.

3. Тепер готове тісто розділіть на шматочки. Потім кожен розкачайте в досить тонкий коржик. Викладіть на одну сторону начинку, розрівняти його по поверхні і накрийте другою частиною тіста. Краю в даному випадку ми защипывать не станемо, а пройдемося по півколу абразивної формою.

Чебуреки сформовані і готові до подальшого процесу. У сковороду влийте рослинне масло. Розігрійте його на середньому вогні. Потім приступайте до обсмажуванню виробів. Смажити чебуреки будемо з двох сторін до золотистого кольору. В середньому на кожну сторону нам знадобиться 3 хвилинки. Якщо готовність наступає дуже швидко, то вогонь слід трохи зменшити.

Готову випічку подайте до столу. Думаю таким виробам буде рада вся сім’я. І Ваші зусилля будуть марними. Приємного апетиту!

Як правильно зробити чебуреки на мінералці в домашніх умовах

Знаєте, що готувати тісто на чебуреки можна не тільки на молочних продуктах і воді. Пропоную Вам ще один варіант приготування в’язкої маси, з додаванням мінералки. В результаті чого готові вироби виходять дуже пишними, з легкої пузырчатостью на поверхні. Думаю така випічка сподобається не тільки Вам, її дуже люблять діти. Тому приступайте до вивчення рецепта і за справу.

Нам буде потрібно:

  • Борошно — 400 гр.
  • Мінеральна вода (газована) — 200 мл
  • Сіль — 0,5 ч. ложки
  • Цукровий пісок — 0,5 ч. ложки
  • Масло рослинне — 1 ст. ложка
  • Фарш змішаний (свинина і яловичина) — 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Олія — для смаження

Приготування:

1. Насамперед на першо займемося приготуванням тіста. У глибоку чашу всипте сіль і цукор. Слідом додайте просіяне борошно, або просійте її безпосередньо над посудом. Тепер змішайте всі сипучі інгредієнти.

Залишилося влити мінеральну воду і замісити тісто, цим ми зараз і займемося. Вливати мінералку слід невеликими порціями, періодично помішуючи масу.

Як тільки борошняна маса прийме досить густу структуру, можна сміливо викласти тісто на стіл і продовжити заміс руками. За необхідності можете додати борошна.

Дивіться також:  Пиріжки з капустою смажені на сковороді - 7 рецептів на швидку руку

Готове тісто накрийте тканинною серветкою або приберіть в мішечок. Таким чином воно не заветрітся і збереже свій зовнішній вигляд.

2. Для приготування начинки нам потрібно подрібнене м’ясо двох сортів: свинина та яловичина. У фарш ми додамо нарізаний лук. Перш зачистимо його від лушпиння і наріжемо дрібної крихтою. Заправимо всю масу сіллю і перцем за смаком, за бажанням можете додати ще якихось спецій.

3. Тепер готове тісто розділіть на рівні шматочки. Розкачайте в досить тонкий пласт кожен шматок. Викладіть начинку на одну з сторін, розрівняйте її і накрийте другою половиною тіста.

Притисніть краю і пройдіться вздовж кола абразивної формою. Таким чином вчинити з усім тестом і начинкою. Після можете приступати до обсмажуванню виробів. Але колись необхідно розігріти олію на сковороді.

У розігріте масло викладіть чебуреки, смажити ми їх будемо з двох боків до золотистої скоринки. Саме за кольором ми і визначимо готовність наших виробів. Подавати чебуреки з м’ясом можна в гарячому і холодному вигляді. Але переважно їх скуштувати відразу ж після смаження, давши їм трохи охолонути.

Робимо хрусткі чебуреки з м’ясом на пиві

Ще один чудовий рецепт, з яким я познайомилася зовсім не давно. Раніше використовувала цей шипучий напій для приготування млинців, але тепер дізналася ще про одному варіантів його використання. Додавати пиво в тісто для чебуреків по-моєму, дуже цікава ідея.

Спускаємося нижче і приступаємо до перегляду відео. Повідає нам про це варіанті приготування чудова господиня. Яка користується даний рецептом вже ні один раз, так би мовити досвід є. І якщо слідувати всім рекомендаціям, то результат Вас дуже порадує. Вироби виходять хрусткими і дуже пишними.

Просто неймовірний варіант, я вже зберегла рецепт у свою скарбничку. Буду вже не перший раз пробувати його на ділі. Чоловік був повним захваті від цієї випічки.

Покроковий рецепт чебуреків на горілці

І на закінчення пропоную Вашій увазі ще один варіант смажених чебуреків. Будемо готувати їх з додаванням горілки. До речі цей напій додасть нашій випічці більш хрустку скоринку. Головне тільки перед смаженням масло розігріти, як слід. Ну що приступимо….

Нам буде потрібно:

  • Борошно пшеничне — 1 кг.
  • Вода — 600 гр.
  • Сіль — 16 гр.
  • Цукровий пісок — 16 гр.
  • Масло рослинне — 150 гр.
  • Горілка — 1 ст. ложка
  • Фарш будь за смаком

Приготування:

1. Підготуйте досить велику і глибоку чашу. Просійте в неї борошно і відразу ж з отриманої гірки зробіть невелику, але глибоку лунку. У воді розмішайте цукор і сіль, готовий водний розчин влити в борошняну лунку. Сюди ж додайте горілку і рослинне масло. Можна приступати до замісу тіста.

Вимішувати тісто потрібно ретельно, після можна обернути його у харчову плівку і залишити при кімнатній температурі. А ми поки приступимо до заправці м’ясного фаршу.

2. Для приготування начинки нам потрібно свіжо пропущений фарш. В ідеальному варіанті буде змішаний вид м’яса: яловичини і свинини. Наша задача додати в цей м’ясний продукт сіль, перець і цибулю.

Цибуля насамперед потрібно подрібнити. Зробити це можна за допомогою ножа або вибравши спосіб легше пропустити через блендер, або м’ясорубку. Змішаємо всі заготовлені інгредієнти і отримаємо чудовий варіант.

У разі необхідності у фарш можна додати трохи води.

3. Тепер із заготовленого тіста скачайте невеликі шматочки. Потім кожен шматок розкачайте в тонкий корж товщиною не більше 3 мм Викладіть готову начинку, розрівняти його по одній з половини. Накрийте другою частиною тіста і притисніть краю за допомогою виделки.

Вироби до смаження готові. Перш ніж ми приступимо до даного процесу, масло в сковороді необхідно розігріти. Тільки після цього можна приступати до обсмажуванню. Готовність визначаємо за золотистої скоринки. Якщо Ви любите вироби більш підсмажені, то випічку слід потримати трохи довше. Але не проспіть цей момент.

Чебуреки з м’ясом готові. Налийте собі чашку чаю або кави, і приступайте до трапези. Ви це заслужили, приємного апетиту!

Ось так рецепти, все настільки унікальні, мені здається вибір буде зробити складно. Незважаючи на це пропоную почати з першого і по порядку розібрати кожен. Ось так близькі будуть задоволені такою випічці. Обов’язково поділіться зі мною своїми результатами. Я буду рада читати будь-які коментарі. І за необхідності поділюся рекомендаціями, а можливо комусь буде потрібна порада.

Одним словом не соромтеся залишити після себе парочку слів. І обов’язково поділіться статтею зі своїми рідними, просто натиснувши одну з кнопочок соціальних мереж. А на цьому у мене все, всім пока.

З нетерпінням буду чекати кожного в своїй наступній замітці. До нових зустрічей хлопці!